Jste zde

Domů » Turistické zajímavosti

Wellness dovolená

Kypr - masáže

Ostrov Kypr to svým návštěvníkům všechno doslova usnadňuje. Ne nadarmo si tento ostrov ve Středozemním moři vybrala Afrodita, bohyně krásy, za svůj domov.

Celoročně příjemné teploty, středomořská krajina, osamocené pláže a hluboké modré moře společně vytvářejí z ostrova oázu pohodlí a klidu uprostřed moře.

Tak se stal ostrov Kypr i zajímavou destinací pro účely lázeňské wellness dovolené. Mnoho hotelů vysloveně rozmazluje své hosty během jejich dovolené speciálními programy plnými pohody, relaxace, zdraví a krásy.

Nabízí se vám zde pečlivá ošetření celého těla, k mání jsou např. reflexní masáže obličeje, ošetření oleji k účelům aromaterapie, tělové zábaly anebo ajurvéda, nabídky jsou opravdu široké.

Na Afroditiných skálách naleznete potěšení jak pro tělo, tak i pro duši, alespoň to slibuje pobyt ve zdejších zařízení s thalassoterapií.

Tato metoda vychází z "pramene krásy", z moře a nabízí ji většina tamních hotelů. Zaměřuje se na širokou škálu aplikací spojených s použitím a využitím mořské vody a mořských produktů, které podporují svými přírodními složkami celkovou pohodu a na tělo působí vlastními léčivými silami.

Do celého komplexu zmíněných léčebných metod lze započítat parní lázně, masky z mořských řas, vodní masáže, vodní sprchy a aromaterapie působící na celé tělo.

Některé hotely nabízejí svým hostům "wellness na zkoušku" a podle zkušeností hostů, kteří se této procedury osobně zúčastnili, je to opravdu skvělé a docela určitě přitom zapomenete na veškerý okolní stres všedního dne.

Krása této léčebné kúry spočívá v revitalizačních a omlazovacích programech, což je již samo o sobě činí nesmírně oblíbenými. Jedná se o luxusní péči o obličej pomocí obličejových masek, peeling těla nebo hydroterapie pomocí mořských řas.

V mnoha hotelových a jiných ubytovacích zařízeních jsou hostům k dispozici také různé sauny, parní lázně, fitness centra a jiná vybavení zcela zdarma.

Kypr na Facebooku