Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sentido Kouzalis Beach, Protaras

Kyperský hotel Sentido Kouzalis Beach u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Sentido Kouzalis Beach je umístěn na klidném místě s nádherným výhledem na moře. Nachází se na ostrově Kypr, daleko od veškerého ruchu, a je tak ideálním místem pro odpočinek a relaxaci.

Nedaleko hotelu najdete malou zátoku ke koupání s písčito-oblázkovou pláží. Centrum městečka Protaras s mnoha restauracemi, bary a obchody je vzdálené asi 4 km. Autobusová zastávka místní dopravy je přímo před hotelem. Transfer z letiště Larnaca trvá přibližně 1 hodinu.

Zařízení

Hotel byl kompletně zrekonstruován v roce 2011, k ubytování nabízí celkem 182 pokojů, které jsou rozmístěné v 5 patrech.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, internetové připojení Wi-Fi ve veřejných prostorách (v ceně), internetová místnost (za poplatek), bufetová restaurace, á-la-carte restaurace, bary, obchody a kadeřnictví.

Ve venkovních prostorách je umístěn sladkovodní bazén s jacuzzi, pool bar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma posilovna, tenisový kurt (osvětlení za poplatek), stolní tenis, volejbal, krytý bazén. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační program pro malé i velké, kyperské folklórní večery a živou hudbu.

Za poplatek je biliár, půjčovna kol, wellness centrum s parní lázní, saunou a masážemi, vodní sporty na pláži.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, minibarem (za poplatek), klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem a balkónem.

Superior pokoje mají podobné vybavení, ale navíc příslušenství pro přípravu čaje a kávy, a výhled na moře.

Sentido pokoje mají ještě navíc ve vybavení župany, pantofle, láhev vody a košík s ovocem při příjezdu, oddělený prostor u bazénu s předem vyhrazenými lehátky a ručníky po celou dobu pobytu.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, teplé a studené občerstvení od 10.15 do 18.15 hodin a studené občerstvení od 21.45 do 22.15 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00 – 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotel Sentido Kouzalis Beach s pláží
Kyperský hotel Sentido Kouzalis Beach s bazénem
Kyperský hotel Sentido Kouzalis Beach s terasou
Kyperský hoel Sentido Kouzalis Beach s vnitřním bazénem
Kyperský hoel Sentido Kouzalis Beach - ubytování

Místo

Hotel Sentido Kouzalis Beach, Protaras 35° 2' 40.8552" N, 34° 1' 51.2184" E
Location

Kypr na Facebooku