Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Laura Beach, Paphos

Kyperský hotel Laura Beach

Poloha

4-hvězdičkový hotel Laura Beach najdete v turistické oblasti Paphos na ostrově Kypr, nachází se přímo nad krásnou zátokou ke koupání s mírně se svažující písečno - oblázkovou pláží.

Nejbližší restaurace, bary a obchody najdete v blízkém okolí. Centrum kyperského města Paphos je vzdálené přibližně 6 km, autobusová zastávka se nachází hned vedle hotelu. Na letiště je to asi 16 km daleko.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování více než 300 pokojů a studií, které jsou rozmístěné ve 4-podlažní hlavní budově a v 1-patrové vedlejší budově. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bary, TV koutek, připojení k internetu, kadeřnictví , obchod se suvenýry.

Uprostřed krásné zahrady jsou umístěné 2 velké sladkovodní plavecké bazény, sladkovodní dětský bazén, pool bar v lagunovém stylu a jacuzzi, sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a na plážovém úseku vyhrazeném pro hotelové hosty k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je krytý bazén (75 m², v zimě vyhřívaný), whirlpool, posilovna, stolní tenis, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), plážový volejbal, basketbal, vodní pólo, lukostřelba.

Hotel pravidelně pořádá animační programy, tématické večery a živou hudbu. Pro nejmenší návštěvníky je připraveno dětské hřiště, mini club (4-12 let) 6 dní v týdnu (od 10:00 do 12:00 a od 13:00 do 17:00 hodin).

Za poplatek jsou různé procedury a masáže v nově zrekonstruovaném wellness centru, sauna, kulečník a vodní sporty na pláží.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje (cca 24 m²) jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, TV se satelitním příjmem, internetem Wireless LAN (za poplatek), mini ledničkou (za poplatek), trezorem (za poplatek), klimatizací / topením (v závislosti na ročním období), balkónem s výhledem na krajinu nebo na moře.

V nabídce jsou také superior rodinné pokoje (cca 30 m²), které mají ložnici s manželskou postelí a opticky oddělený obývací pokoj s 2 rozkládacími lůžky, balkón nebo terasu s výhledem na krajinu nebo na moře.

Stravování

All Inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, mimo časů hlavních jídel teplé / studené občerstvení, zmrzlina pro děti do 12 let od 10 do 18 hodin, 10 - 23 hodin místní alkoholické a nealkoholické nápoje k jídlu a na barech.

(údaje jsou z roku 2013)

Kyperský hotel Laura Beach s bazénem
Kyperský hotel Laura Beach se zahradou
Kyperský hotel Laura Beach - ubytování

Místo

Hotel Laura Beach, Paphos 34° 48' 25.0668" N, 32° 23' 46.1004" E

Komentáře

S hotelem jsme byli velmi spokojeni, určitě sem zase někdy pojedeme. Pokoje byli uklizené, ručníky byly krásně složené do různých tvarů, například do labutího srdce. Personál byl velmi příjemný, skvělý servis na recepci. Hotel je na klidném místě, ale blízko centra a hlavně přímo u pláže. Kypr není Karibik, tak tady nečekejte jen písečné pláže, ale spíš krásné oblázkové a skalnaté pláže s čistou vodou.
Location

Kypr na Facebooku