Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lapethos Resort, Girne

Kyperský hotel Lapethos Resort u pobřeží

Poloha

4-hvězdičkový hotel Lapethos Resort je umístěn na klidném místě ostrova Kypr, pouhých 200 metrů od soukromé hotelové pláže, ke které se dostanete podchodem.

Nejbližší obchody a restaurace jsou v docházkové vzdálenosti, přístavní město Girne s dalšími nákupními a zábavními možnostmi je asi 13 km daleko.

Zařízení

Hotelový komplex nabízí k ubytování celkem 210 pokojů, které jsou rozmístěné do hlavní a vedlejší budovy a také do několika bungalovů. K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, posezením a internetovým připojením (v ceně), bufetová restaurace s venkovní terasou, á-la-carte restaurace, bary, prádelna.

V hezkém a udržovaném venkovním prostranství jsou umístěné 2 sladkovodní bazény a malý aquapark s odděleným dětským bazénem a pěti tobogány, sluneční terasy, pool- / snack bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je volejbal, vodní pólo, stolní tenis, šipky a malá posilovna. Hotel každý den pořádá animační program se zábavou a sportem, večerní show a příležitostně živou hudbu.

Za poplatek je biliár, sauna, turecké lázně, masáže a další procedury ve wellness centru, stejně jako různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, připojením k internetu (za poplatek), trezorem (za poplatek), satelitní TV, mini barem (za poplatek), klimatizací / topením (individuálně regulovatelné) a balkónem.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo plná penze plus - bohaté snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu, při plné penzi plus jsou navíc obědy formou bufetu a k hlavním jídlům se zdarma podávají místní nealkoholické nápoje a sklenice vína nebo piva.

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotel Lapethos Resort
Kyperský hotel Lapethos Resort s bazénem
Kyperský hotel Lapethos Resort s tobogány
Kyperský hotel Lapethos Resort s terasou
Kyperský hotel Lapethos Resort - ubytování

Místo

Hotel Lapethos Resort, Girne 35° 20' 55.8744" N, 33° 10' 31.116" E
Location

Kypr na Facebooku