Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crown Resort Horizon, Coral Bay

Kyperský hotel Crown Resort Horizon

Poloha

4-hvězdičkový hotel Crown Resort Horizon se nachází v malé vesničce Coral Bay, asi 15 km od města Paphos. Je postaven nad Coral Bay Avenue, pouhých 300 metrů od mírně se svažující písečno - oblázkové pláže.

Autobusová zastávka je 50 metrů od hotelu, také nejbližší obchody a restaurace se nacházejí v těsné blízkosti. Letiště je vzdálené asi 25 km.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 215 pokojů, které jsou rozmístěny do dvou 4-patrových budov. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, připojení na internet WLAN ve veřejných prostorách hotelu, internetový koutek (za příplatek), TV koutek, snídaňová místnost, bufetová restaurace s částí á-la-carte a s terasou, lobby bar, klenotnictví, obchod.

Ve venkovním prostoru jsou umístěny dva sladkovodní bazény, pool- / snack bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis, posilovna, plážový volejbal, basketbal, kulečník. Hotel také pořádá zábavní a animační program.

Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště a herna, dětský bazén a dětský klub. Za poplatek je wellness centrum se saunou, bazénem, jacuzzi a masážemi, kurzy potápění a vodní sporty na pláži.

Ubytování

Komfortní pokoje zařízené ve světlých barvách jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní TV, minibarem a trezorem (oboje za poplatek), telefonem, balkónem nebo terasou s bočním nebo s přímým výhledem na moře.

Superior pokoje mají podobné vybavení, ale jsou komfortnější, navíc mají župany, pantofle a přístroj na přípravy kávy a čaje.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne teplé a studené občerstvení v časech 10:30 - 12:30 a 15:00 - 17:00 hodin, odpolední čaj / káva a sušenky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje během jídla a na baru od 10:00 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotelový areál Crown Resort Horizon
Kyperský hotel Crown Resort Horizon s bazénem
Kyperský hotel Crown Resort Horizon - ubytování

Místo

Hotel Crown Resort Horizon 34° 51' 15.8256" N, 32° 22' 32.2608" E

Komentáře

Hotel vřele doporučujeme, byli jsme naprosto spokojeni. Personál byl velmi laskavý k dětem, přátelský a ochotný. Nabízí se zde toho spoustu, koupání, večerní zábava i půjčovna aut, za super cenu 1,50 € se dostanete místním autobusem do Paphosu. Voda ve venkovním whirlpoolu byla sice studená, ale jinak byly bazény pěkné.
Location

Kypr na Facebooku