Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Corallia Beach, Coral Bay

Kyperský hotel Corallia Beach u moře

Poloha

3-hvězdičkový hotel Corallia Beach se nachází přímo u krásné písečno - oblázkové pláže Coral Bay. Centrum letoviska Coral Bay je vzdálené asi 20 minut pěší chůzí.

Do města Paphos s mnoha tavernami a nákupními možnostmi se dostanete městskou hromadnou dopravou (cca 12 km), autobusová zastávka je přímo před hotelem. Transfer z letiště Paphos trvá asi 40 minut, z letiště Larnaca 2 hodiny.

Zařízení

Prázdninové zařízení je velmi oblíbené díky klidné a bezstarostné dovolené na pláži, a to zejména mezi rodinami s dětmi. Corallia Beach nabízí k ubytování více než 30 studií a 60 apartmánů na 3 podlažích.

Dále k jeho zařízení patří elegantní vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), bufetová restaurace, restaurace á-la-carte, bar s TV koutkem a mini market.

V udržované zahradě je umístěn plavecký bazén, prostorná sluneční terasa, pool- / snackbar, dětský bazén a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty jsou zdarma připraveny sportovní aktivity jako fitness centrum, stolní tenis, tenis (vybavení za poplatek). Hotel pravidelně pořádá řecké večery s tradičním řeckým tancem a živou hudbou.

Za poplatek je biliár, bowling, sauna, masáže, na pláži různé vodní sporty od místních provozovatelů, potápěčské centrum v sousedství, golfový kurs, výlety jako např. jeep safari.

Ubytování

Studia (1 - 3 osoby) jsou vybavená koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací / topením, kombinovaným obývacím pokojem a prostorem ke spaní s kuchyňským koutem, ledničkou, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Apartmány (2 - 4 osoby) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc oddělenou ložnici. Studia / apartmány mají částečný nebo úplný výhled na moře. Úklid probíhá 5x týdně, výměna ložního prádla 2x, výměna ručníků 3x týdně.

Stravování

Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, 1x týdně kyperský večer (pro hosty s polopenzí zdarma).

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotel Corallia Beach s pláží
Kyperský hotel Corallia Beach s bazénem
Kyperský hotel Corallia Beach - ubytování

Místo

Hotel Corallia Beach, Coral Bay 34° 51' 31.9032" N, 32° 21' 33.8436" E
Location

Kypr na Facebooku