Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aqua Sol Holiday Village, Coral Bay

Kyperský hotel Aqua Sol Holiday Village

Poloha

4-hvězdičkový hotel Aqua Sol Holiday Village se nachází na ostrově Kypr, asi 1 km od skalnaté pláže. Centrum Coral Bay s mnoha obchody, restauracemi, bary a nočními kluby najdete v jeho bezprostřední blízkosti (cca 300 m).

Zastávka městské hromadné dopravy je vzdálená jen pár minut chůze (600 metrů), autobusem se dostanete do letoviska Paphos. Letiště Paphos je přibližně 35 km od hotelu.

Zařízení

Atraktivní apartmánový hotel nabízí k ubytování celkem 149 obytných jednotek ve 2 patrech, dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí (trezor k pronajmutí) a směnárnou, kavárna, bar, restaurace, mini market, dětská herna, TV místnost, internetový terminál, konferenční prostory, prádelna.

V krásné zahradě jsou 2 umístěny sladkovodní plavecké bazény se sluneční terasou, dětské hřiště a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový kurt, stolní tenis, posilovna, jacuzzi, vstup do hotelového vodního parku. Hotel pravidelně pořádá animační programy, pro děti je připraven mini club.

Za poplatek je biliár, tenisové rakety, míčky a osvětlení kurtu, masáže, sauna, vodní sporty na pláži. Golfové hřiště se nachází asi 10 km od hotelu.

Ubytování

Příjemně zařízená studia (2-3 osoby) mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, kuchyňský kout, koupelnu / WC, telefon, trezor, TV (místní kanály), klimatizaci, balkón nebo terasu s bočním nebo přímým výhledem na moře. Maximální obsazenost: 3 dospělí.

Apartmány (2-4 osoby) mají stejné vybavení jako studia, ale navíc mají oddělenou ložnici. Maximální obsazenost: 4 dospělí.

Stravování

All inclusive - snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu nebo formou bufetu, občerstvení v časech 10.30 - 12.00, 15.00 - 18.30 a 22.00 - 23.00 hodin, zmrzlina 10.00 - 22.00 hodin, výběr místních alkoholických a nealkoholických nápojů 10.00 - 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotel Aqua Sol Holiday Village s bazénem
Kyperský hotel Aqua Sol Holiday Village s restaurací
Kyperský hotel Aqua Sol Holiday Village - ubytování

Místo

Hotel Aqua Sol Holiday Village 34° 50' 55.4928" N, 32° 22' 52.6728" E
Location

Kypr na Facebooku