Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crystal Springs, Protaras

Kyperský hotel Crystal Springs

Poloha

Komfortní 4-hvězdičkový hotel Crystal Springs se nachází na konci hlavní nákupní ulice města Protaras, asi 400 metrů od moře na ostrově Kypr. Pláž a tyrkysově modré moře jsou vzdálené jen pár kroků.

Veřejná doprava staví na zastávce pouhých 50 metrů od hotelu. Odtud jezdí autobusy do centra města a na letiště. V nejbližším okolí hotelu jsou různé obchody, restaurace, bary, hospody, kavárny a další zábavní podniky.

Do nedalekého městského centra si můžete pěšky vychutnat poklidnou procházku. Do letoviska Ayia Napa je to asi 8 km daleko a k letišti Larnaca asi 45 km.

Zařízení

Moderní hotel má hlavní budovu s celkem 125 pokoji na 5 podlažích. Hotel dále nabízí vstupní halu s recepcí (24 hodin), á-la-carte restauraci (klimatizovanou), směnárnu, bar, výtah, kavárnu, supermarket, obchod se suvenýry, kadeřnictví, hernu, TV místnost, konferenční místnost a veřejný internetový terminál (za poplatek).

Ve venkovních prostorách se zahradou najdete sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénem, ​sluneční terasu, pool / snack bar, dětské hřiště. U bazénu jsou lehátka a slunečníky k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, tenisový kurt, posilovna a plážový volejbal. Hotel v hlavní sezóně pořádá denní a večerní animační programy se show a různé hry. Pro nejmenší hosty (3-12 let) je připraven mini club.

Za poplatek je půjčovna kol a wellness centrum, kde najdete saunu, parní lázeň a vnitřní bazén. Zpoplatněné jsou také různé vodní sporty na pláži, které nabízejí místní provozovatelé.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, satelitní TV, minibarem / ledničkou (za poplatek), centrálně řízenou klimatizací / topením. Mají také balkón nebo terasu s částečným nebo přímým výhledem na moře.

Stravování

Hotel nabízí stravování formou polopenze nebo all inclusive. Polopenze zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu, all Inclusive kromě toho ještě navíc obědy formou bufetu, lehké občerstvení přes den, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v omezeném čase.

(údaje jsou z roku 2014)

Kyperský hotel Crystal Springs a moře
Kyperský hotel Crystal Springs s bazénem
Kyperský hotel Crystal Springs s restaurací
Kyperský hotel Crystal Springs - ubytování

Místo

Hotel Crystal Springs, Protaras 35° 2' 35.0736" N, 34° 1' 53.6232" E
Location

Kypr na Facebooku