Jste zde

Domů » Turecká část

Hotel Acapulco Resort Convention, Kyrenia

Pohled na hotel Acapulco Resort Convention, Kyrenia

Poloha

5-hvězdičkový hotel Acapulco Resort Convention se nachází u zátoky Catalköy, hned vedle písčito-oblázkové pláže.

Do přístavního městečka Kyrenia (Girne) s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je to asi 9 kilometrů.

Několikrát za den se do Girne dostanete hotelovým busem (za poplatek). Vzdálenost z letiště Ercan na ostrově Kypr je k hotelu necelých 30 kilometrů.

Zařízení

Luxusní hotel Acapulco Resort Convention byl postaven v roce 1979, roku 2003 byl rekonstruován. Hotelový areál o rozloze cca 100 tisíc m2 nabízí k ubytování 847 pokojů rozmístěných do 4-patrové hlavní budovy, 2 vedlejších budov a několika budov bungalového typu.

Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí a s posezením, výtahy, internetový koutek (za poplatek) / WLAN ( v lobby zdarma), bufetová restaurace s terasou, á-la-carte restaurace (za poplatek), bary, kasino, open-air diskotéka, obchod.

V udržované zahradě je umístěn plavecký sladkovodní bazén s 5 tobogány, oddělený dětský bazén, sluneční terasa a pool- / snackbar, dětské hřiště. Slunečníky, lehátka a osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je vnitřní sladkovodní bazén a dětský bazén, tenisový kurt, stolní tenis, basketbal, plážový fotbal a volejbal, vodní gymnastika, vodní pólo a fitness centrum. Hotel příležitostně pořádá animační a zábavní programy s živou hudbou.

Za poplatek je osvětlení tenisových kurtů, golfové hřiště (vzdálené cca 5 km), biliár a wellness centrum se saunou, hamámem, tureckými lázněmi, jacuzzi, masážemi a dalšími procedurami. Zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži.

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (5 - 12 let, v hlavní sezóně) s hlídáním a s animacemi, mini disco, dětské hřiště a lunapark (za poplatek, otevřeno podle počasí).

Ubytování

Komfortní pokoje (25 m2) v hlavní nebo vedlejší budově jsou vybavené koupelnou s vanou/WC, satelitní TV s hudebním kanálem, telefonem, fénem, klimatizací (centrálně řízená), minibarem (za poplatek), trezorem, Wi-Fi (za poplatek) a balkónem. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek.

Pokoje v bungalovech mají podobné vybavení, ale disponují koupelnou se sprchovým koutem / WC a individuálně řízenou klimatizací.

Stravování

Polopenze - snídaně a obědy formu bufetu.

(údaje jsou z roku 2015)

Pláž u hotelu Acapulco Resort Convention, Kyrenia
Bazén u hotelu Acapulco Resort Convention, Kyrenia
Tobogány u hotelu Acapulco Resort Convention, Kyrenia
Terasa hotelu Acapulco Resort Convention, Kyrenia
Jeden z pokojů v hotelu Acapulco Resort Convention, Kyrenia
Geografie: 

Místo

Hotel Acapulco Resort Convention, Kyrenia 35° 19' 46.1424" N, 33° 25' 14.952" E
Location

Kypr na Facebooku