Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Top Set, Girne

Kyperský hotel Top Set

Hotel Top Set se nachází na okraji vesnice Karaoglanoglu, cca 5 km západně od Girne. Zajímavé přístavní město s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je snadno dosažitelné dolmuší. Hotelový resort leží přímo u moře, v blízkosti bazénu je malý, uměle vybudovaný úsek pláže s betonovými plochami, kde jsou lehátka a slunečníky zdarma. Protože jsou ve vodě kameny, doporučuje se obuv do vody. Transfer k letišti Ercan trvá asi 45 minut.

Malý hotel v kyperském stylu má 72 pokojů, které se nacházejí ve dvou- a třípatrových řadových bungalovech. K hotelovému zařízení patří útulné lobby s barem, recepce, čítárna, otevřená restaurace, à-la-carte restaurace.

V zahradě je bazén s odděleným dětským bazénkem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, bar.
Hotel nabízí příležitostně večerní programy. Ubytovaným hostům je dále k dispozici zdarma stolní tenis, malé fitness a šipky. Za poplatek je billiard, sauna a masáže.

K základnímu vybavení rustikálních pokojů patří vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů, telefon, satelitní TV, minibar, sejf k pronajmutí, centrální klimatizace, balkón nebo terasa s výhledem na bazén nebo na moře.
Některé pokoje položené ve formě duplex mají spací prostor v galerii, která je přístupná po schodech.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Top Set - ubytování
Kyperský hotel Top Set s bazénem

Místo

Hotel Top Set 35° 20' 40.398" N, 33° 16' 24.1572" E
Location

Kypr na Facebooku