Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Thalassa Boutique & Spa, Coral Bay

Kyperský hotel Thalassa Boutique & Spa u moře

5-hvězdičkový hotel Thalassa Boutique & Spa je postaven na malém poloostrově, na lehce vyvýšeném místě ostrova Kypr. Je umístěn přímo nad zátokou Coral Bay s krásným panoramatickým výhledem.

Na nedaleké špičce mysu se nachází archeologické naleziště Maa. V blízkosti hotelu jsou obchody a restaurace, centrum letoviska Coral Bay je vzdálené asi 20 minut pěší chůze.

Zastávka autobusu je cca 300 metrů daleko, s pravidelným spojením do města Paphos (cca 12 km). Transfer z letiště Paphos trvá asi 40 minut, z letiště Larnaca asi 2 hodiny.

Luxusní hotelové zařízení bylo otevřeno v roce 2004, k ubytování nabízí 58 pokojů a suit, které jsou umístěné v 3-patrové budově.

K dalšímu zařízení patří elegantní lobby, recepce, společenská místnost, 2 bary (jeden s klavírem a druhý venkovní nad pláží), hlavní restaurace Ambrosia s kyperskou a mezinárodní kuchyní, rybí restaurace Psari s čerstvými rybami a lehkou kuchyní, konferenční místnost / business centrum, přístup k internetu Wi-Fi ve veřejných prostorách (zdarma).

Venku je umístěn malý bazén ve tvaru laguny se sladkou vodou, jacuzzi, sprchy, sluneční terasa s výhledem na záliv Coral Bay. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Po schodech se dostanete na písečnou plošinu a úzkou zátoku (částečně s velkými kameny ve vodě). Do vody vede molo, ze kterého je přístup do moře po žebříku. Nedaleko se také nachází písečná pláž Coral Beach, lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

V ceně ubytování je 1 tenisový kurt, stolní a společenské hry, moderní fitness centrum, tělocvična, wellness - vyhřívaný krytý bazén, parní lázeň, jacuzzi, sauna.

Za poplatek je individuální gymnastika a kurs jógy, komplexně orientované wellness centrum, které nabízí celou řadu lázeňských a kosmetických procedur, masáže, reiki anebo vodoléčbu.

Pokoje (cca 25 m²) jsou vkusně zařízené ve světlých barvách, k jejich vybavení patří mramorová koupelna a WC, vysoušeč vlasů, župany, pantofle, koupelové potřeby, dřevěné podlahy, posezení, klimatizace, telefon, satelitní TV, hi-fi DVD-přehrávač, bezdrátový přístup na internet, trezor, mini bar, balkón s posezením a s výhledem na moře.

Suity (cca 52 m²) mají základní vybavení stejné jako pokoje, navíc ale obývací pokoj s posezením, samostatnou ložnici s další televizí, druhý minibar, přístroj na espresso, dvě mramorové koupelny / WC (jedna pro dámy, jedna pro pány), velký balkón s ​přístupem z obývacího pokoje i z ložnice s posezením a lehátky. a s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze (volitelné obědy nebo večeře) - snídaně formou bufetu, večeře s možností výběru z menu a speciální tématické večery s hudbou, večeře při svíčkách, ochutnávky vín.

(údaje jsou z roku 2011)

Kyperský hotel Thalassa Boutique & Spa s bazénem
Kyperský hotel Thalassa Boutique & Spa s terasou
Kyperský hotel Thalassa Boutique & Spa s wellness
Kyperský hotel Thalassa Boutique & Spa - ubytování

Místo

34° 51' 18.558" N, 32° 21' 52.4484" E
Location

Kypr na Facebooku