Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sandy Beach, Larnaca

Kyperský hotel Sandy Beach u moře

Hotel Sandy Beach se nachází přímo na mírně se svažující písečné pláži v zálivu Larnaca Bay. Centrum města Larnaca je vzdálené asi 8 km, zastávka linkového autobusu je vedle hotelu.

Hotel má velkou přijímací halu s recepcí a sedacími kouty, výtahy, obchod se suvenýry, společenskou místnost, hlavní a á-la-carte restauraci, koktejlový bar s terasou, kavárnu a vyhřívaný krytý bazén. Ve velké zahradě se nachází velký sladkovodní bazén a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a osušky jsou na pláži i u bazénu zdarma.
Pro malé hosty (4 až 12 let) je k dispozici miniclub, který je otevřen 4 hodiny denně. Dále je tu dětské brouzdaliště, herna a dětské hřiště.

V ceně ubytování je tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, volejbal, aerobic, fitness, krytý bazén. Denní animační program, večerní zábavný program se show, živou hudbou a folklórem. Za poplatek je wellness nabídka se saunou, parní lázní, whirlpoolem, masážemi a vířivkou, billiard a vodní sporty na pláži.

V hotelu se nachází 205 pokojů na 5 patrech, které jsou vkusně vybavené v kyperském stylu. Mají koupelnu s WC, fén, telefon, sejf k pronajmutí, satelitní TV, hudební kanál, minibar, klimatizaci a topení, balkón s bočním výhledem na moře nebo na bazén.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky a zmrzlina, výběr z místních alkoholických a nealko nápojů od 10.00 do 24.00 hod. Hotel občas pořádá tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Sandy Beach s bazénem
Kyperský hotel Sandy Beach - možnost ubytování

Komentáře

V hotelu jsme byli velmi spokojeni. Vše bylo v pořádku. Velice se nám tu líbilo a rádi se sem vrátíme. Mohli jsme odpočívat, posedět v tavernách a pohodlně si dojet autobusem do Larnaky nebo Lefkosie. Bazénový prostor je dobře rozdělený a pěkně umístěný.

Kypr na Facebooku