Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palm Beach, Larnaca

Kyperský hotel Palm Beach u moře

Čtyřhvězdičkový hotel Palm Beach se nachází v letovisku Larnaca, přímo na mírně se svažující písečné pláži. Restaurace, taverny a nákupní možnosti jsou vzdáleny zhruba 500 m od hotelu. Úzká, pěší promenáda vede od hotelu až k pláži. Zastávka linkového autobusu je před hotelem, do centra Larnaky je to asi 6 km.

Hotel má hlavní budovu a několik bungalovů, leží na klidném místě s výhledem do vnitrozemí. Hlavní a klimatizovaná čtyřpatrová budova má přijímací halu, recepci, sedací kouty, lobby-bar, výtahy, butik, kadeřnictví, internetový koutek a W-LAN (za poplatek), pianobar s venkovní terasou, snídaňovou místnost a hlavní restauraci s venkovním prostorem.

Mezi hlavní budovou a pláží se nachází bazén se sladkou vodou, sluneční terasy a snackbar. Mezi bungalovy je další bazén (vyhřívaný), bazénová restaurace a snackbar. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži jsou zdarma. Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazének s malou klouzačkou a dětské hřiště. Hlídání dětí je na objednávku a za poplatek.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), fitness, gymnastický sál a stolní tenis. Hotel večer pravidelně pořádá živou hudbu, show a folklórní večery. Za poplatek je squash, wellness se saunou, parní lázní a vířivkou, masáže (na objednávku), salón krásy s různými procedurami. Zpoplatněna je také nabídka vodních sportů na pláži od místních provozovatelů.

Celkem 228 příjemně zařízených pokojů je vybaveno koupelnou s WC, fénem, satelitní TV, klimatizací a topením, sejfem, minibarem, balkónem s výhledem na moře nebo do vnitrozemí.
Bungalovy se nacházejí v nádherné zahradě s palmami a nabízejí prostornější pokoje, které mají navíc kávovar a čajovar, sedací kout a větší balkón nebo terasu s výhledem do zahrady nebo na bazén.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaňový bufet, večeře také formou bufetu nebo příležitostně výběrem z menu. Pravidelně se konají tématické večery, např. kyperské, italské (některé za příplatek). Na objednávku je možná dietní strava.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Palm Beach - ubytování
Kyperský hotel Palm Beach s restaurací
Kyperský hotel Palm Beach s bazénkem
Kyperský hotel Palm Beach s bazénem
Kyperský hotel Palm Beach se zahradou

Komentáře

Hotel se nám velmi líbil a určitě se sem někdy vrátíme. Personál byl velmi ochotný. Poloha byla dobrá, nehledali jsme návštěvy diskoték. Hotel je klidný, není vhodný pro hosty, kteří hledají zábavu a rušné prostředí. Každý večer byly tématické večery a výběr byl opravdu velký. Velký salátový bufet a 3 druhy masa, 5 různých příloh a jedno rybí jídlo. Dezertový bufet byl rozmanitý a dobrý, bylo hodně na výběr.

Kypr na Facebooku