Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pafian Park Holiday Village, Paphos

Kyperský hotel Pafian Park Holiday Village

4-hvězdičkový hotel Pafian Park Holiday Village je umístěn na velmi klidném místě ostrova Kypr, na pobřeží místní části Chlorakas, v malé zátoce přímo nad mořem. V okolí hotelu jsou obchody a restaurace.

Ke známé písečné pláži "Coral Beach" je to asi 7 km (dostupná autobusem). Do centra města Paphos s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je to přibližně 4 km, dostanete se tam pravidelnou autobusovou dopravou.

Prázdninový komplex nabízí k ubytování celkem 144 bytových jednotek, k jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, klimatizovaná nekuřácká restaurace, bar, internetový koutek (za poplatek), mini market, krytý plavecký bazén.

Ve venkovních prostorách je umístěn sladkovodní bazén se sluneční terasou, pool bar, samostatný dětský bazén, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i v zátoce k zapůjčení zdarma, na pláži Coral Beach za poplatek.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako plážový volejbal, posilovna, tenis, stolní tenis, krytý bazén. Pro nejmenší návštěvníky je připraven dětský mini club (5-12 let). Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavu.

Za poplatek je biliár, wellness centrum s parní lázní, saunou a whirlpoolem.

Vkusně a komfortně zařízená studia jsou vybavená koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, obývacím pokojem kombinovaným s ložnicí, kuchyňským koutem s ledničkou, klimatizací, trezorem, telefonem, satelitní TV, balkónem nebo terasou, za příplatek částečně s výhledem na moře.

Apartmány mají stejné vybavení, ale navíc také oddělenou ložnici. K dispozici jsou také a příplatek apartmány s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne teplé občerstvení od 10,30 do 18,30 hodin, studené občerstvení od 10,30 do 22,15 hodin, zmrzlina pro děti (do 12 let) 10,00 - 11,00 a 15,00 - 16,00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00 - 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotel Pafian Park Holiday Village s bazénem
Kyperský hotel Pafian Park Holiday Village s restaurací
Kyperský hotel Pafian Park Holiday Village - ubytování

Místo

Hotel Pafian Park Holiday Village, Paphos 34° 47' 42.504" N, 32° 23' 49.8552" E
Location

Kypr na Facebooku