Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lordos Beach, Larnaca

Kyperský hotel Lordos Beach u moře

Hotel Lordos Beach leží přímo na písčito-kamenité pláži v zálivu Larnaca Bay. V jeho blízkosti se nacházejí restaurace, taverny a nákupní možnosti. K centru města Larnaca je to asi 7 km, kam se dostanete linkovým autobusem, který má zastávku u hotelu.

Krásný hotel s výbornou atmosférou má přijímací halu s recepcí (možnost pronajmutí sejf), restaurace, bary, kavárnu, televizní a videokoutek, obchod se suvenýry, kadeřnictví, výtahy, internetové připojení WLAN.
Ve venkovních prostorech se nachází velký sladkovodní bazén s vodopády, malá vodní skluzavka, samostatný dětský bazén, whirlpool, bar, sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je basketbal, plážový volejbal, fitness, 1 tenisový kurt (osvětlení za poplatek), stolní tenis, krytý bazén a whirlpool. Za poplatek je billiard, parní lázeň, masáže a sauna. Pro děti je určen samostatný dětský bazén a hřiště.
Večer je živá hudba a různé tématické večery, animace pro dospělé a děti od května do října.

175 vkusně zařízených pokojů na 5 patrech je vybaveno koupelnou a WC, fénem, klimatizací, topením, sejfem, kobercem, satelitní televizi s hudebním kanálem, telefonem, minibarem (za poplatek) a balkónem. Některé pokoje mají výhled na moře.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře je možná po předchozím objednání v restauraci á-la-carte, snacky a zmrzlina 11 - 12 a 16 - 17 hodin. Místní alkoholické a nealko nápoje, koktejly a teplé nápoje od 10.00 do 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Lordos Beach s bazénem
Kyperský hotel Lordos Beach - možnost ubytování

Komentáře

V hotelu jsme se cítili všech směrech výborně. Doporučujeme ale pronajmout auto a navštívit ostrov na vlastní pěst, protože nabídky cestovních agentur jsou předražené. Z pokoje byl nádherný výhled na moře. V sousedním hotelu se poslední večer konala diskotéka, která nám naprosto znemožnila spánek. Po stížnosti ale bylo po 30 minutách naprosté ticho. Personál byl milý. Jídlo bylo fantastické. Denně byl obměněný večerní lístek (3 večery z 6 byl bohatý bufet). Snídaně byla dostatečná, formou bufetu. Mezi 18 a 19 h. je v baru Sirens "Happy Hour", kde jsou nabízeny koktejly jen za 3 Euro. Hotel má vlastní fitness a vyhřívaný vnitřní bazén, který je v chladnějších dnech otevřený. Z hotelu vyjdete přímo na pláž. Je zde vulkánový povrch (černý písek), místy kamínky. Je zde více bazénů, všechny jsou čisté.

Kypr na Facebooku