Jste zde

Domů

Hotel LA Hotel & Resort, Lapta

Kyperský hotel LA Hotel & Resort u moře

Hotel LA Hotel & Resort se nachází na severu ostrova Kypr, pod obcí Lapta. Jako jeden z nejlepších hotelů v této oblasti nabízí opravdu idylické prázdninové místo u pobřeží Středozemního moře. Od soukromé písečné pláže je oddělený jen silnicí. Od známého přístavu a městečka Girne je vzdálený cca 14 km. Transfer z letiště Ercan trvá přibližně 80 minut.

Hotelové zařízení s dvoupatrovými budovami nabízí k ubytování 180 pokojů, suit a rodinných pokojů. K jeho zařízení dále patří recepce (s trezorem) s lobbybaren, několik dalších barů, čtyři restaurace a společenské místnosti, a internetový koutek (za poplatek).

Ve venkovním prostoru se svěží subtropickou zahradou se nacházejí dva plavecké bazény, plážový bazén s vířivkou, oddělený dětský bazén, pool- a snackbar a sluneční terasa. K hotelu patří také dětské hřiště a vlastní písečná pláž s barem. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Pro hotelové hosty je k dispozici 1 tenisový kurt, posilovna a stolní tenis, krytý bazén (v zimních měsíích vyhřívaný), jacuzzi. Hotel také příležitostně pořádá zábavné večery.
Za poplatek je umělé osvětlení na kurtu, tenisové rakety a míčky, sauna a masáže, billiárd, hry Atari.

Pokoje jsou vybavené koupelnou svanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, minibarem, klimatizací a balkónem nebo terasou (výhled na moře, bazén nebo na hory).
Rodinné pokoje mají samostatný dětský pokoj s patrovou postelí nebo se samostatným lůžkem, dvě samostatná lůžka v přízemí a manželskou postel. Celkem je možné ubytovat až 5 dospělých a dětí.
Junior suity jsou prostorné a luxusněji zařízené.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Kyperský hotel LA Hotel & Resort - ubytování
Kyperský hotel LA Hotel & Resort s bazénem

Místo

Hotel LA Hotel & Resort 35° 20' 59.4024" N, 33° 10' 17.994" E

Komentáře

Celkově jsme se tu cítili velmi dobře díky příjemné rodinné atmosféře. Měli jsme nejprve výhled do ulice, která je ovšem v noci velmi rušná. Požádali jsme proto o pokoj s výhledem do zahrady, bylo nám bez problémů vyhověno a pak to bylo super. Pokoj byl velký a dobře zařízený, že jsme se v něm dobře cítili. Všichni byli velice milí, od pokojských, číšníků až po rodinu řídící tento hotel. K pláži se jde přes lávku přes ulici, ale nebyl to velký problém. Pláž je velmi pěkná, má bar a bazén. Měli jsme polopenzi, a vždy jsme se těšili na večeři, protože byla vždy výborná a rozmanitá. K snídani je každý den čerstvě upečené vlastní pečivo.
Location

Kypr na Facebooku