Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kaya Artemis, Famagusta

Kyperský hotel Kaya Artemis

Hotel Kaya Artemis se nachází přímo na písečné pláži Bafra, která patří k hotelu. Centrum městečka Famagusta s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené 35 km, dostanete se k němu taxi nebo místní dolmuší. Transfer z letiště Ercan trvá asi 50 minut.

Prázdninové zařízení nabízí k ubytování 734 pokojů a suit, a je postavené podle chrámu bohyně Artemis. Rozkládá se na ploše 160 000 m2, tvoří ho 6-patrová hlavní budova a několik vedlejších vilových budov. K jeho zařízení patří recepce s posezením, lobby, panoramatické výtahy, internetový koutek s WLAN (zdarma), hlavní restaurace s terasou, 3 à-la-carte restauranty, bary, business centrum, kasino (od 25 let), kadeřnictví, obchody a krytý bazén.

V rozsáhlém venkovním prostoru se nacházejí dva bazény se sladkou vodou (jeden z nich má skluzavky), sluneční terasa, pool-/snackbar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro děti je k dispozici miniclub (4-12 let), dětský bazén a hřiště.

Ze sportovních aktivit se nabízejí 2 tenisové kurty, plážový volejbal a fotbal, šipky, boccia, stolní tenis, vodní pólo, fitness, aerobic a gymnastika. Hotel pořádá denní animační programy a večerní show s živou hudbou.
Za poplatek je billiárd, bowling, vodní sporty na pláži a wellness centrum se saunou, tureckámi lázněmi, soláriem, masážemi.

Pokoje ve vedlejších budovách jsou vybavené koupelnou a WC, fénem, telefonem, satelitní TV, minibarem a sejfem (za poplatek), klimatizací (centrálně ovládanou), bezdrátovým připojením k internetu (za poplatek), balkónem.
Pokoje v hlavní budově jsou menší, ale komfortněji zařízené se stejným vybavením.

Stravování : Plná penze plus - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní osvěžující nápoje během jídla.

(údaje jsou z roku 2011)

Kyperský hotel Kaya Artemis - ubytování
Kyperský hotel Kaya Artemis s bazénem

Místo

Hotel Kaya Artemis 35° 21' 55.3464" N, 34° 4' 28.1856" E
Location

Kypr na Facebooku