Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grandresort Limassol, Limassol

Kyperský hotel Grandresort Limassol

Hotel Grandresort Limassol se nachází v místní části Amathus, a to přímo u mírně svažité, tmavě písečné pláže, na kterou se napojuje exkluzivní přístav jachet. Rušné městské centrum Limassolu, vzdálené přibližně 11 km, je snadno dosažitelné. Autobusovou zastávku najdete hned před hotelem na rušné pobřežní silnici, stejně jako stanoviště taxi. Banky, restaurace a obchody jsou v nejbližším okolí hotelu.

Mezinárodně oblíbený 5-hvězdičkový hotel s příjemnou a nenucenou atmosférou je známý pro své vynikající služby. Kromě plážové dovolené nabízí i ideální výchozí bod pro výlety po ostrově Kypr. K jeho zařízení patří kromě 255 pokojů také velkolepá a elegantní vstupní hala s recepcí, nákupní pasáž a butik, klenotnictví, kadeřnictví a obchod se suvenýry, internetový koutek za poplatek, společenské prostory, 3 výtahy. Dále zde najdete hlavní restauraci (nekuřáckou), á-la-carte restauraci (m.j. asijská kuchyně a mořské plody, částečně za příplatek), cocktailbar.

V udržované zahradě se nachází bazénový komplex se sladkou vodou a se sprchami a poolbar. U bazénu, na slunečné terase i na pláži jsou slunečníky, lehátka, matrace a ručníky k dispozici bez poplatku.
Pro nejmenší hosty je k dispozici oddělený dětský bazén, dětské hřiště, miniclub v hlavní sezoně (3 - 14 let).

Pro ubytované hosty je zdarma tenisový kurt (Astro Court), tělocvična s fitness přístroji (včetně Technogymu), vyhřívaný krytý bazén, stolní tenis, jacuzzi, hydromasáže, sauna, parní lázeň (nutná rezervace). Několikrát týdně hotel pořádá zábavní program pro dospělé, např. živou hudbu nebo folklórní večery, 1x týdně filmový večer (v angličtině).

Za poplatek je wellness centrum "Musses Spa" s pestrou škálou procedur včetně masáží a kosmetiky, thalassoterapie a aromaterapie. Zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži, jako například vodní lyžování, potápění, parasailing.

Moderní hotelové pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, koberci, telefonem, minibarem, čajovarem a kávovarem, satelitní TV, trezorem, klimatizací a balkónem. Po celou dobu pobytu mají hosté k dispozici také župany a pantofle.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu. Hlavní jídlo je na výběr mezi obědem (formou bufetu) anebo večeří, která je buď bufetou formou nebo výběrem z menu. Hotel pravidelně pořádá tématické večeře jako "Kyperská noc" nebo barbecue. Na vyžádání je možná i detní kuchyně a Speciální dětské menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Kyperský hotel Grandresort Limassol s bazénem
Kyperský hotel Grandresort Limassol s wellness
Kyperský hotel Grandresort Limassol - ubytování

Místo

Hotel Grandresort Limassol 34° 42' 49.5108" N, 33° 9' 47.2968" E
Location

Kypr na Facebooku