Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elysium, Paphos

Kyperský hotel Elysium

Hotel Elysium leží přímo u malé písečné pláže lemované skalami, v blízkosti vykopávek slavných královských hrobek, asi 25 minut chůze od rybářského přístavu a centra města Paphos. Obchody, restaurace a banky jsou snadno dosažitelné pěšky. Autobusová zastávka se spojením do Coral Bay a do města Ktima se nachází asi 200 metrů od komplexu.
Přes záliv (lávka vedoucí do vody pryč). Letiště Paphos je vzdálené asi 20 minut jízdy, Larnaca 90 minut.

V roce 2002 postavené luxusní hotelové zařízení má palácovou architekturu se sloupovím, mozaikami a vodopády, které dávají tomuto hotelu zvláštní charakter a historické kouzlo. Zařízení se skládá z hlavní 4-patrové budovy (4 výtahy) a tří 2-patrových budov. V hlavní budově najdete recepci, salónky, TV místnost a čítárnu, konferenční sál, 5 restaurací (Lemonia Piazza, Mediterraneo, Ristorante Bacco, Brasserie Messina, O'shin Sushi Bar) a 2 bary (Astria Bar & Caffe Occidental), obchody, kadeřnictví, wellness centrum Opium Health Spa s kosmetickým salonem.

V dobře udržované zahradě je rozlehlý komplex bazénů s vyhřívaným hydropoolem a samostatným dětským bazénem, poolbar Mare Nostrum, krytý bazén, open-air amfiteátr. Hosté (od 16 let) ubytovaní v části Megaro Executive mají k dispozici další bazén (vyhřívaný). Lehátka a slunečníky jsou u bazény i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis, moderní posilovna, vyhřívaný krytý bazén, vířivka, parní lázeň, sauna. V hlavní sezóně hotel pořádá zábavné večery. Pro nejmenší hosty je připraveno dětské hřiště a herna, miniklub Angels Kids Club (3 - 12 let).
Za poplatek je billiard, pilates a kurzy jógy, wellness centrum s procedurami, PADI potápěčské centrum a jiné vodní sporty, 3 golfová hřiště v okruhu 25-40 minuty jízdy autem.

Pokoje Deluxe (max. 3 osoby) jsou velmi vkusně zařízené elegantním nábytkem v tradičním stylu. K jejich vybavení patří koupelna s WC a bidetem, fén, župan, pantofle, klimatizace / topení (podle počasí), telefon, LCD televize se satelitním příjmem, trezor, minibar, balkón s ​​přímým nebo bočním výhledem na moře nebo s výhledem do vnitrozemí.
Mezonety Cyprian (max. 3 osoby) mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou, minibarem a psacím stolem, ve vyvýšeném patře dvoulůžkovou postel, skříň, TV a další sprchu s WC, přístupné přes dřevěné schody. Jinak mají stejné vybavení jako Deluxe pokoje.
Studia Royal (1-2 osoby od 16 let věku) v prostoru Megaro Royal mají stejné vybavení jako Deluxe pokoje, ale jsou prostornější. Mají balkón nebo terasu s výhledem do zahrady.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatá a pestrá snídaně formou bufetu, obědy nebo večeře jsou nabízeny výběrem z menu nebo bufetovou formou (v závislosti na obsazenosti hotelu), možnost výběru dětského menu a vegetariánských pokrmů. Na večeři je povinné vhodné oblečení.

(údaje jsou z roku 2011)

Kyperský hotel Elysium s bazénem
Kyperský hotel Elysium s pláží
Kyperský hotel Elysium - ubytování
Kyperský hotel Elysium s vnitřním bazénem

Místo

Hotel Elysium 34° 46' 18.3936" N, 32° 24' 25.5636" E
Location

Kypr na Facebooku