Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral Beach & Resort, Coral Bay

Kyperský hotel Coral Beach & Resort u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Coral Beach & Resort je postaven na okraji přírodní rezervace poloostrova Akamas, s krásným výhledem na malý soukromý rybářský přístav a pláž v zátoce Coral Bay.

Leží přímo u asi 300 m dlouhé písečno-oblázkové pláže ostrova Kypr. Centrum letoviska Coral Bay s tavernami a obchody je vzdálené asi 1 km, centrum města Paphos cca 15 km. Zastávka místního autobusu je asi 50 m daleko. Transfer z letiště trvá 45-60 minut.

Zařízení

Elegantní a komfortní hotelový resort nabízí k ubytování 422 pokojů, dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s posezením, terasa s fantastickým výhledem, výtah, internetové připojení WLAN (za poplatek), bary, 2 hlavní bufetové restaurace, 3 á-la-carte restaurace (italská, středomořská, mezinárodní kuchyně), TV místnost, konferenční prostory, noční klub, minimarket, butik, kadeřnictví a vnitřní bazén.

V upravené zahradě se nacházejí 2 sladkovodní plavecké bazény,oddělený dětský bazén, pool-/snack bar, několik slunečních teras, dětské hřiště a plážový bar. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénů i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je zdarma k dispozici krytý bazén (15 x 7 m, vyhřívaný), fitness centrum, stolní tenis, 4 tenisové kurty (vybavení a osvětlení za poplatek), squash, aerobic, kulečník. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační program.

Za poplatek je wellness centrum s jacuzzi, parní lázní a saunou, masáže a kosmetické procedury, potápěčská škola a vodní sporty na pláži.

Pro nejmenší hosty je připraven mini club (3 - 11 let, denně 10-13 hodin a 14-17 hodin), dětský bazén, dětské hřiště, herna, "jesle" od 6 měsíců do 3 let (za poplatek, nutná rezervace předem), dětská restaurace (za poplatek), hlídání dětí (za poplatek).

Pokoje

Pohodlně a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, županem, telefonem, TV se satelitním příjmem, internetem WLAN, minibarem, trezorem, klimatizací / topením (v závislosti na ročním období), balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí. Za příplatek je výhled na moře.

Junior suity jsou umístěné v klidnější části hotelu, mají podobné vybavení jako pokoje ale jsou prostornější a mají navíc posezení, přímý výhled na moře. Pro hosty ubytované ve suitách je vyhrazen oddělený snídaňový prostor, VIP salónek a některé služby, například využití vířivky, parní lázně, sauny (minimální věk 16).

Stravování

All inclusive - bohatá snídaně formou bufetu s fitness koutkem, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu, mimo hlavní jídla po celý den různé občerstvení (10.30-12.30, 15.30-18.30 a 22-24 hodin), odpolední káva / čaj (17-18 hodin), zmrzlina (11-18 hodin), místní alkoholické a nealkoholické nápoje, výběr z mezinárodních alkoholických nápojů (10-24 hodin).

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotel Coral Beach & Resort s terasou
Kyperský hotel Coral Beach & Resort s bazénem
Kyperský hotel Coral Beach & Resort - ubytování

Místo

Hotel Coral Beach & Resort 34° 51' 24.6852" N, 32° 21' 48.9348" E
Location

Kypr na Facebooku