Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Simena, Girne

Kyperský hotel Club Simena

Tříhvězdičkový hotel Club Simena se nachází asi 6 km od obce Lapta s obchody a restauracemi, známé přístavní město Girne s dalšími nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené 17 km. Veřejná písečná pláž s vlastním hotelovým úsekem je dosažitelná během 5 minut hotelovým shuttlebusem (zdarma).

Rodinně vedené hotelové zařízení bylo částečně renovováno a nabízí celkem 52 pokojů, které se nacházejí v několika 2-patrových budovách. K hotelovému zařízení dále patří přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), internetové připojení WLAN, lobbybar, restaurace s venkovní terasou, prádelna, lékařská ordinace.

V krásné zahradě jsou dva sladkovodní bazény (z toho jeden má 3 skluzavky), sluneční terasa, poolbar. Na pláži se nachází restaurace (za poplatek). Slunečníky, lehátka a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma fitness, minigolf a stolní tenis. Hotel pravidelně pořádá večerní živou hudbu. Za poplatek je sauna (na objednávku), masáže, billiárd a stolní fotbal.
Pro nejmenší hosty je určený integrovaný dětský bazén a hřiště.

Pokoje jsou zařízené ve středomořském, kyperském stylu. Jsou vybavené sprchou a WC, fénem, telefonem, satelitní TV, internetovým připojením (zdarma), minibarem (za poplatek), klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře nebo na bazén.
Rodinné pokoje (pro 3 - 4 osoby) jsou v mezonetovém stylu, mají stejné vybavení jako klasické pokoje, ale navíc mají kombinovaný obývací pokoj s s ložnicí, kuchyňský koutek

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, přes den různé snacky a káva, místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Kyperský hotel Club Simena - ubytování
Kyperský hotel Club Simena s restaurací
Kyperský hotel Club Simena s bazénem

Místo

Hotel Club Simena 35° 21' 7.9632" N, 33° 8' 0.3192" E
Location

Kypr na Facebooku