Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Christofinia, Ayia Napa

Kyperský hotel Christofinia

Poloha

4-hvězdičkový hotel Christofinia je postaven asi 200 metrů od písečné pláže Nissi Bay, jedné z nejhezčích na ostrově Kypr, od které je oddělen pouze pobřežní silnici.

Restaurace, obchody a bary jsou v bezprostřední blízkosti hotelu, centrum letoviska Ayia Napa je vzdálené asi 3 km, kam se pohodlně dostanete na kole i pěšky. Autobusová zastávka se nachází cca 100 m od hotelu.

Zařízení

Oblíbený hotel s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování 126 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor k pronájmu) a posezením, internetové připojení Wi-Fi v prostoru recepce zdarma, 2 výtahy, bar, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace Poseidon, TV místnost a mini market.

Ve venkovních prostorách je umístěn velký plavecký bazén s jacuzzi, dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma (osušky na kauci), na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je krytý bazén (12 x 6 m), fitness centrum, stolní tenis, plážový volejbal, lukostřelba. Hotel pravidelně pořádá zábavu pro malé i velké hosty, příležitostně tématické a folklórní večery s živou hudbou.

Za poplatek jsou vodní sporty a potápěčské centrum na pláži (místní provozovatelé), whirlpool, sauna, 1 tenisový kurt s osvětlením, kulečník.

Ubytování

Pěkně zařízené pokoje (cca 24 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem s přímou volbou, satelitní TV (LCD TV s plochou obrazovkou) s hudebním kanálem, malou ledničkou (za poplatek), balkónem. Za příplatek je výhled na moře.

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu) nebo all inclusive - snídaně formou bufetu (7-10 hodin), obědy a večeře buď formou bufetu nebo výběrem z menu, odpolední čaj, koláče a pečivo, zmrzlina pro děti (11 - 12 a 15,30 - 17 hodin), výběr místních alkoholických a nealko nápojů (pivo, víno, koktejly, džusy, voda, káva).

(údaje jsou z roku 2012)

Kyperský hotel Christofinia s pláží
Kyperský hotel Christofinia s bazénem
Kyperský hotel Christofinia - ubytování

Místo

Hotel Christofinia, Ayia Napa 34° 59' 21.732" N, 33° 58' 2.9064" E
Location

Kypr na Facebooku