Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atlantica Sun Garden Beach, Ayia Napa

Kyperský hotel Atlantica Sun Garden Beach u moře

Hotel Atlantica Sun Garden Beach se nachází nad mořem, jemná písečná pláž v zálivu Grecian Bay se nachází asi 150 m daleko. Restaurace, obchody a jiné zábavní možnosti jsou v blízkosti hotelu. Centrum města Ayia Napa je vzdálené cca 25 minut chůze, zastávka autobusu je u hotelu.

Mezinárodně oblíbený hotel řetězce "Atlantica" s mnoha stálými hosty leží v rozsáhlé zahradě. Rozsáhlý resort má hlavní budovu a v zahradě další vedlejší budovy. V hlavní budově je recepce, přijímací hala, lounge-koktejlbar s terasou, koutek se satelitní TV, restaurace s venkovním prostorem, internetové připojení WLAN (v lobby, bez poplatku). minimarket, prádelna (za poplatek), vyhřívaný krytý bazén (v mimosezóně).
Uprostřed rozlehlé zahrady je velký bazén s barem, lehátka a slunečníky jsou u něj zdarma, na pláži za poplatek. pro děti je oddělený dětský bazén a hřiště.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), hřiště na volejbal a basketbal, fitness, stolní tenis, kuželky, 1x za pobyt potápění v bazénu, vodní pólo, aerobic, různé posilovací a odpočinkové kurzy, nordic walking. Hotel také pořádá denní a večerní animační programy, příležitostné show a živou hudbu.
Za poplatek je sauna, parní lázně, jacuzzi a masáže (na objednávku).

Pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou s WC, telefonem, satelitní TV, fénem, klimatizací/topením, ledničkou (při příjezdu naplněná pivem, vodou, nealko nápoji a sladkostmi, další doplnění za poplatek), sejfem (za poplatek), balkónem. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Rodinné pokoje mají kombinovaný obývací a spací prostor, další ložnice je opticky oddělená shrnovacími dveřmi.
Ve vedlejších budovách jsou také rodinné pokoje s kuchyňským koutkem, balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu nebo také obědy a večeře výběrem z menu v restauraci á-la-carte (1x týdně). Snacky po celý den, odpolední káva, čaj a pečivo, zmrzlina, místní alkoholické nápoje a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Atlantica Sun Garden Beach s bazénem
Kyperský hotel Atlantica Sun Garden Beach - možnost ubytování

Komentáře

Byla to velmi krásná dovolená plná koupání a s dobrým jídlem. Nejkrásnější hotel v Ayia Napa! Pokoje byly velmi čisté a krásně zařízené. Velmi milý a ochotný personál ve všech ohledech. Jídlo bylo velmi rozmanité, pro každého něco a velmi chutné.

Kypr na Facebooku