Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atlantica Aeneas, Ayia Napa

Kyperský hotel Atlantica Aeneas

Hotel Atlantica Aeneas se nachází asi 150 m od nádherné, dlouhé a písčité pláže "Nissi-Beach", oddělené jen pobřežní silnicí. Centrum městečka Ayia Napa s obchody a restauracemi je vzdálené cca 3,5 km, zastávka linkového autobusu 150 m.

Komfortní, prostorný a velkolepě zařízený hotelový areál skupiny Atlantica je známý svým atraktivním vzhledem, skládá se z hlavní budovy a vedlejších budov. V hlavní budově se nachází recepce, přijímací hala, sedací kout, restaurace, pianobar, Wi-Fi internet (bez poplatku), butik a kadeřnictví. V areálu je také krytý bazén (vyhřívaný, otevřen podle sezóny).

Venku najdete krásnou zahradu se stromy a řadové bungalovy okolo impozantního, lagunového sladkovodního bazénu, který se táhne podél celého hotelového komplexu. U bazénu se nachází restaurace a bar. Osušky, lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.
Pro děti je určen samostatný dětský bazén, dětské hřiště a miniklub (hlídání dětí 4-12 let).

V ceně ubytování je 1x týdně sauna, vířivka, tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), squash, fitness, stolní tenis, gymnastika, aerobic, minigolf, vodní míčové hry, nohejbal, basketbal, kuželky. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži a wellness centrum "Aeneas-Spa" s procedurami a masážemi, např. hydroterapie, parní lázeň, sauna a solárium.
V hotelu se konají pravidelné denní a večerní zábavní programy, různá show a živá hudba.

K dispozici je více než 300 pokojů v hlavní nebo vedlejších budovách. Příjemně zařízené pokoje mají koupelnu s WC, fén, klimatizaci, topení, sejf k pronajmutí, satelitní TV, miniledničku (minibar za poplatek na objednávku), balkón nebo terasu. Některé pokoje mají mají přímý vstup k bazénu.
Superior pokoje jsou prostornější, mají sedací kout, balkón nebo terasu s výhledem na bazén.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu (večer v některé dny i výběr z menu), snacky 10 - 12 hod. a 15 - 18 hod, káva, čaj a pečivo 16.30 - 17.30 hod., zmrzlina pro děti. Místní alkoholické a nealko nápoje 10 - 24 hod. Hotel také pořádá speciální tématické večery.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Atlantica Aeneas u moře
Kyperský hotel Atlantica Aeneas s bazénem
Kyperský hotel Atlantica Aeneas - možnost ubytování

Kypr na Facebooku