Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amathus Beach, Limassol

Kyperský hotel Amathus Beach u moře

Prvotřídní hotel Amathus Beach se nachází v blízkosti vykopávek antického města Amathus na ostrově Korfu, s krásným výhledem na moře. Pláž s jemným a tmavým pískem je přímo před hotelem (lehátka a slunečníky na pláži zdarma), je od ní oddělen pouze stezkou pro pěší. Město Limassol s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 10 km, kam ale funguje dobré autobusové spojení. Zastávka je asi 50 m od hotelu, restaurace a obchody se nacházejí i v blízkém okolí hotelu.

Komfortní a oblíbený hotel je členem sdružení "Leading Hotels of the World" a byl zrekonstruován v zimě 2008/2009. K jeho zařízení patří recepce, lobby, internetový koutek (za poplatek), několik restaurací (např. asijská, rybí nebo italská) a barů, bar s terasou, konferenční prostory, kadeřnictví, pasáž s obchody, vyhřívaný krytý bazén s barem a fitness.

V krásné zahradě se nacházejí dva plavecké bazény, dětské bazénky, velká sluneční terasa a poolbar (otevřen v závislosti na sezóně). Lehátka, podložky, plážové osušky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro děti je také k dispozici dětské hřiště a miniclub (4 - 12 let, od května do října).

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis, parní lázeň, sauna, fitness, whirlpool. Hotel několikrát týdně pořádá denní a večerní animace a zábavní program.
Za poplatek je wellness centrum a salon krásy "Pevonia" & "Carita" s masážemi a různými procedurami, jako jsou např. aromaterapie anebo kosmetika z Mrtvého moře. Zpoplatěny jsou také vodní sporty na pláži, windsurfing, vodní lyžování, parasailing apod.

Pohodlně zařízené pokoje se nacházejí v horních patrech a k jejich vybavení patří koupelna, WC, vysoušeč vlasů, župany, přístroj k přípravě kávy a čaje, klimatizace, satelitní TV, telefon, trezor a minibar.
Superior pokoje (max. 3 dospělé osoby) jsou nově zrekonstruované a nacházejí se v 1. patře. Na výběr jsou i s výhledem na moře a s balkónem.
Junior suity (max. 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti) jsou umístěné ve 2., 3. a 4. patře, mají navíc opticky oddělený obývací prostor, balkón a výhled na moře.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně formou bohatého bufetu, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu. Dietní a vegetariánská jídla jsou možná na přání.

(údaje jsou z roku 2011)

Kyperský hotel Amathus Beach s bazénem
Kyperský hotel Amathus Beach s vnitřním bazénem
Kyperský hotel Amathus Beach s terasou
Kyperský hotel Amathus Beach - ubytování

Místo

Hotel Amathus Beach, Limassol 34° 42' 33.3504" N, 33° 7' 59.4408" E
Location

Kypr na Facebooku