Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Altinkaya Holiday Resort, Girne

Kyperský hotel Altinkaya s bazénem

Prázdninový hotel Altinkaya Holiday Resort se nachází 2,5 km východně od centra městečka Girne, na malé vyvýšenině. 3x denně jezdí do malebného přístavního města s nákupními a zábavními možnostmi kyvadlová hotelová autobusová doprava zdarma. Transfer k letišti Ercan trvá cca 45 minut, k letišti Larnaca 90 minut.

Hotelové zařízení nabízí 70 pokojů v hlavní budově a několika vedlejších budovách. Rezidence VillaEUR je od hotelu oddělená spojovací silnicí mezi Girne a Bellapais, najdete u ní malý bazén a sluneční terasu. V hlavní budově se nachází lobby s recepcí, bezdrátové připojení k internetu, čítárna, bary, venkovní restaurace.
K venkovnímu prostoru patří bazény se sluneční terasou, slunečníky a lehátka jsou u bazénu zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma fitness koutek a večerní příležitostná zábava. Za poplatek je sauna, jacuzzi a masáže.
Malá zátoka s pláží vhodná ke koupání je vzdálená asi 3,5 km a dostanete se k ní veřejnou hromadnou dopravou. Lehátka a slunečníky jsou u ní za poplatek.

K základnímu vybavení všech pokojů patří vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, trezor, telefon, satelitní TV, varná konvice a lednička. Pokoje "de luxe" mají navíc minibar. a balkón s výhledem na bazén nebo na hory.
Pokoje typu "bungalov" se nacházejí ve 2-patrových budovách nebo ve vedlejší rezidenci. Pokoje v přízemí mají terasu, pokoje v duplexu balkón.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře formou výběru z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Altinkaya - ubytování
Kyperský hotel Altinkaya s restaurací

Místo

Hotel Altinkaya Holiday Resort 35° 19' 39.1764" N, 33° 20' 18.8052" E
Location

Kypr na Facebooku