Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alion Beach, Ayia Napa

Kyperský hotel Alion Beach u moře

Komfortní hotel Alion Beach pro náročné klienty se nachází přímo na krásné, mírně se svažující písečné pláži. Zátoka je cca 1500 m dlouhá a táhne se až k malému rybářskému přístavu. Centrum města Ayia Napa je daleko asi 900 m, v okolí hotelu jsou nákupní možnosti, restaurace a bary do vzdálenosti 250 m.

Díky osobní atmosféře je hotel vhodný pro odpočinek, k jeho zařízení patří elegantní hotelová hala s recepcí, společenské místnosti, restaurant á-la-carte, venkovní terasa (od května do října), kavárna, snídaňová místnost s venkovní terasou, koktejlový bar, čítárna, herna, knihovna, internetové připojení WIFI (bez poplatku), butik a obchod se suvenýry, kadeřnictví, krytý bazén.
Venku u sladkovodního bazénu najdete bar a restauraci (duben-říjen). Lehátka a slunečníky u bazénu jsou v ceně, na pláži za poplatek.
Pro děti je určeno oddělené dětské brouzdaliště a hřiště.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), squashový kurt, stolní tenis, fitness, gymnastická místnost, 1x během pobytu sauna, parní lázeň, vířivka a 30-ti minutová masáž, aqua-aerobic. Za poplatek jsou služby v kosmetickém salónu a masáže, vodní sporty na pláži, např. vodní lyže, půjčovna loděk, plachtění.
Večer se pravidelně koná živá hudba nebo zábavné show.

Příjemně a komfortně zařízené pokoje mají koupelnu s WC a bidetem, fén, klimatizaci, sejf, telefon, satelitní TV, minibar naplněný při příjezdu vodou a nealko nápoji (další doplnění a ostatní nápoje jsou za poplatek), župany, kávovar a čajovar, balkón. Některé pokoje mají pohled do vnitrozemí, některé jsou s bočním nebo přímým výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatý snídaňový bufet, snídaně pro spáče do 11 hod, druhé jídlo lze zvolit, oběd výběrem z menu anebo večeře, které jsou výběrem z menu nebo formou bufetu. Hotel pravidelně pořádá speciální tématické večery, např. kyperský, italský nebo řecký.

(údaje jsou z roku 2010)

Kyperský hotel Alion Beach s bazénem
Kyperský hotel Alion Beach - možnost ubytování

Komentáře

Hotel moc doporučujeme, byl zde absolutní klid, žádný hluk. Personál byl velmi milý a ochotný, vše bylo v naprostém pořádku. Poloha vzhledem k městu výborná, jen 10 minut chůze. Všechny restaurace byly velmi čisté a upravené, jídlo chutné.

Kypr na Facebooku