Jste zde

Domů » Ubytování

Dovolená all inclusive

Kyperské pokrmy nabízené v jednom z hotelů

Ostrov Kypr ve Středozemním moři je především díky tamějšímu středomořskému klimatu skutečně oblíbenou rekreační oblastí, a to zejména pro milovníky koupání. Krásné, romanticky vyhlížející písčité pláže, ale i oblázkové pláže a útesy, skrývající nádherné zátoky, přitahují mnoho turistů každý rok právě sem, na ostrov Kypr. A právě, když chcete trávit dovolenou na pláži a podnikat jen krátké výlety za turistickými atrakcemi ostrova, je bezpochyby nejlepší pobyt se stravováním a službami typu all inclusive.

All inclusive dovolená, jak je ostatně již dobře známo, znamená pobývat v hotelu a vyrážet odtud na pláž, na pobřeží nebo do vnitrozemí ostrova a přitom se nestarat o žádné peníze, všechny náklady na jídlo a nápoje jsou již zahrnuty v ceně zájezdu. Má to tu výhodu, že můžete nechat peněženku klidně v hotelovém trezoru, pokud si tedy nechcete při výletě zakoupit nějaké suvenýry. Dovolená typu all inclusive je tedy bezpochyby nejpohodlnější způsob, jak strávit volný čas příjemným způsobem.

Zda svůj čas věnujete koupání v moři nebo se vypravíte na cesty k památkám ostrova, závisí jen a jen na vás samotných. Je však dobré zvážit ještě předtím, než se rozhodnete pro dovolenou na Kypru se službou all inclusive, zda se vám to opravdu vyplatí. V celkovém balíčku této nabídky jsou obvykle zahrnuta tři hlavní jídla denně formou bufetu, různá občerstvení během dne a mnoho nápojů.

A to od čisté vody, až po tamní nealko nápoje, a často dokonce i alkoholické nápoje. Někdy bývají nealkoholické a míchané nápoje u baru již zahrnuty v ceně, ale ne vždy. Navíc bývá tato služba časově omezena a všechno, co bychom vypili před nebo po této době, budete muset zaplatit navíc. V ceně jsou samozřejmě vybrané sportovní aktivity a v některých hotelech také nabídka wellness.

Kdo chce strávit větší část svého pobytu v hotelu a podnikat jen několik krátkých výletů do nedalekých okolních oblastí ostrova nebo chce navštívit hlavní město Nikósie, pro takovéhoto cestovatele je balíček těchto služeb výhodný. Ale kdo plánuje, že bude hodně cestovat, tomu se zřejmě nevyplatí, protože by všechny služby nevyužil. Takže pokud budete často mimo hotel nebo se rozhodnete pro individuální cestování po ostrově, není vám služba all inclusive o dovolené většinou vůbec zapotřebí.

Kypr na Facebooku